Готуємо бананово-вівсяний пиріг

19.10.2022

Міркуєте, що робити із перестиглими бананами? І не туди, і не сюди. Якщо їсти їх уже не хочеться, а викинути шкода — використайте для солодкого пирога з вівсянкою.

Із бананів та вівсяних пластівців вийде ніжне та пухке тісто. За бажанням замість перемелених пластівців можна взяти вівсяне борошно, але так цікавіше, з грубим помолом.

Банани можна поєднувати з горіхами, родзинками, шоколадом та корицею. Це вже, як душа забажає. Але додатково цей пиріг не потребує ні молочних продуктів, ні глазурі.

бананово-вівсяний пиріг

Інгредієнти

  • Банани – 2 шт.
  • Пластівці вівсяні – 200 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.

Покрокове приготування

  1. Розімніть банани до стану пюре. Вбийте яйце.
  2. Перемеліть вівсянку у блендері.
  3. Все змішайте і додайте у суміш розпушувач та цукор.
  4. Змастіть форму для випікання вершковим маслом та вилийте туди тісто.
  5. Випікайте протягом 35–40 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
  6. Вийміть, остудіть і подавайте до столу.

Смачного!

Джерело: https://shuba.life/

, , , переглядів: 1 392

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *