Готуємо десерт з двох яблук без духовки

Збір коштів на потреби армії України
29.11.2022

Готуємо десерт з двох яблук без духовки

У холодну пору року так і тягне на солодке. Однак покупна випічка та солодощі досить дорогі, до того ж не завжди знаєш, з якісних продуктів вона зроблена. Добре, що існує безліч рецептів домашніх солодощів, які виходять бюджетними. Розповідаємо, як приготувати розкішний десерт всього з двох яблук.

розкішний десерт

Рецептом поділилася кулінарний блогер Alina FooDee.

Інгредієнти

  • Яблуко – 2 шт.
  • Цукор – 1 ст.
  • Кориця – 1 ч.л.
  • Лимонний сік – 1 ст.
  • Вершкове масло – 10 г

Тісто:

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 120 г
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Сметана чи йогурт – 180 г
  • Цукор – 40 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Сіль – щіпка

Покрокове приготування

  1. Нарізати яблука на скибочки. Покласти шматочок вершкового масла на сковороду.
  2. Викласти яблука. Посипати цукром та корицею. Перемішати.
  3. Смажити яблука на маленькому вогні 5 хвилин.
  4. Для тесту змішати усі інгредієнти. Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
  5. Залити яблука тестом. Накрити кришкою і випікати 15 хвилин на маленькому вогні. Якщо на кришці з’являється конденсат, витерти його паперовим рушником.
  6. Коли тісто пропеклося, накрити пергаментом і перевернути за допомогою тарілки.
  7. Випікати тісто ще 5 хвилин з іншого боку.

Джерело: https://telegraf.com.ua/

, , , , переглядів: 410

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *