Прості курячі ніжки можна приготувати так, що смак введе вас з розуму, а ваші рідні проситимуть знову і знову таку курочку на обід чи вечерю. І головне – не треба використовувати духовку, яка потребує багато електроенергії.
Рецептом поділилася українська кулінарна блогерка Alina FooDee.
Складові
- Курка – 1 кг
- Сіль, чорний мелений перець – за смаком
- Вершки 10% – 500 мл
- Борошно – 1 ч. л.
- Кінза – невеликий пучок
- Часник – 5 зубчиків
Покрокове приготування
- Нарізати 2 зубчики часнику на тонкі пластинки. Зробити надрізи в курячих ніжках і вставити в них шматочки часнику. Посолити та поперчити курячі ніжки до смаку.
- Обсмажити курячі ніжки до рум’яності з кожного боку. Обсмажити на сковороді 1 чайну ложку борошна. Додати вершки. Викласти курячі ніжки. Тушити 10 хвилин.
- Дрібно нарізати часник та кінзу. Додати часник та кінзу, тушити ще 10-15 хвилин.
Джерело: https://www.rbc.ua/