Готуємо курячі ніжки на сковороді

Збір коштів на потреби армії України
03.12.2022

Готуємо курячі ніжки на сковороді

Прості курячі ніжки можна приготувати так, що смак введе вас з розуму, а ваші рідні проситимуть знову і знову таку курочку на обід чи вечерю. І головне – не треба використовувати духовку, яка потребує багато електроенергії.

Рецептом поділилася українська кулінарна блогерка Alina FooDee.

Курячі ніжки на сковороді

Складові

  • Курка – 1 кг
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • Вершки 10% – 500 мл
  • Борошно – 1 ч. л.
  • Кінза – невеликий пучок
  • Часник – 5 зубчиків

Покрокове приготування

  1. Нарізати 2 зубчики часнику на тонкі пластинки. Зробити надрізи в курячих ніжках і вставити в них шматочки часнику. Посолити та поперчити курячі ніжки до смаку.
  2. Обсмажити курячі ніжки до рум’яності з кожного боку. Обсмажити на сковороді 1 чайну ложку борошна. Додати вершки. Викласти курячі ніжки. Тушити 10 хвилин.
  3. Дрібно нарізати часник та кінзу. Додати часник та кінзу, тушити ще 10-15 хвилин.

Джерело: https://www.rbc.ua/

, , переглядів: 137

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *