Готуємо смачні курячі нагетси

04.12.2022

На приготування цієї страви піде зовсім небагато часу.

 курячі нагетси

Нагетси — це знаменита страва американської кухні з філе курячої грудки в хрумкій паніровці, обсмаженій в олії. Винайдені в 1950-х роках курячі нагетси стали популярною стравою ресторанів швидкого харчування, а також їх широко продають замороженими для домашнього використання. Їх дуже люблять як дорослі, так і діти. Як порадувати своїх домочадців цією стравою, приготовленою своїми руками, у своєму блозі розповіла користувач Instagram Діна.

Рецепт нагетсів

Складові:

  • Курячий фарш — 800 г;
  • Панірувальні сухарі — 100 г;
  • Сіль, паприка, чорний перець та базилік;
  • Яйце — 1 шт.;
  • Молоко — 40 мл.

Для паніровки:

  • Яйця — 2 шт.;
  • Борошно;
  • Панірувальні сухарі.

Спосіб приготування:

Змішати в глибокій мисці фарш, сухарі, яйце, сіль, молоко та спеції, все добре вимішати та сформувати нагетси у вигляді невеликих котлеток. Потім кожну з них вмочити в яйце, потім в муку, потім ще раз в яйце, а насамкінець — у панірувальних сухарях. Смажити на олії на розігрітій сковорідці до золотистої скоринки з кожного боку.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Dinka Recepti (@dinka_recepti)

Джерело: https://focus.ua/

, , переглядів: 433

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *