Готуємо вдома глазуровані сирки

Збір коштів на потреби армії України
26.11.2022

Готуємо вдома глазуровані сирки

Глазуровані сирки — один з найкращих способів перетворити кисломолочний сир у смачний десерт. Його обожнюють діти. Та й дорослі не відмовляться від такої смакоти.

глазуровані сирки

Інгредієнти

Вам знадобляться наступні складові:

  • кисломолочний сир — 200 г;
  • цукрова пудра — 2 ст.л.;
  • вершкове масло — 30 г;
  • шоколад — 80 г.
  • ванільний цукор — 1 пакетик.

Покрокове приготування

Сирки можна робити з начинкою та без. Карамель, кокосова стружка, будь-який джем чи варення, згущене молоко — все підійде.

Отже, почати треба з шоколаду. Розтопіть його на паровій бані. Вам потрібні формочки та силіконовий пензлик. Змастіть їх розтопленим шоколадом. Шар має бути тонкий. Поставте формочки в морозильну камеру на 4 хвилини. Якщо не застиг шоколад, то на довше відправляйте.

Кисломолочний сир розітріть з цукровою пудрою, ваніліном та м’яким вершковим маслом.

Формочки із шоколадом потрібно заповнити сирною масою на ⅓. В центр покладіть бажану начинку та дозаповніть сиром. Зверху змастіть розтопленим шоколадом та заберіть у холодильник до моменту подачі до столу.

Цей десерт для того, щоб відразу ним ласувати. Для тривалого зберігання такі сирки не підходять. Та й вони моментально з’їдаються.

Смачного!

Джерело: https://prostoway.com/

, , , переглядів: 149

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *