Сніданок школяра: готуємо кашу пшоняну молочну з родзинками

Збір коштів на потреби армії України
24.01.2022

Сніданок школяра: готуємо кашу пшоняну молочну з родзинками

 

Каша пшоняна молочна з родзинками

Інгредієнти:молоко – 1,5 склянки, родзинки – 150 г, сіль – 1/2 ч. л., цукор – 1 ст.л., сир – 150 г, пшоно – 1 склянка, сіль – ¼ ч.л., вершкове масло – 50 г.

Спосіб приготування: Пшоно переберіть і промийте в декількох водах. Перекладіть його в каструлю і залийте великою кількістю води. Потім поставте кашу на вогонь і доведіть її до кипіння. Після накрийте кришкою і варіть на маленькому вогні 20 хвилин. Зніміть з вогню і злийте воду. Молоко налийте в окрему каструлю і доведіть до кипіння. Залийте пшоно киплячим молоком. Додайте сіль, цукор і масло. Накрийте кришкою і варіть на маленькому вогні 15 хвилин. Зніміть з вогню. Ізюм ретельно промийте і замочіть його в теплій кип’яченій воді на 10 хвилин. Злийте воду і прикрасьте кашу родзинками.

переглядів: 204

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *