Відома рівнянка поділилася рецептом святкової паски

14.04.2020

Відома рівнянка поділилася рецептом святкової паски

Вже зовсім скоро православні християни відзначать свято Великодня і ми починаємо знайомити вас з перевіреними рецептами пасок від рівнян.

Так, сьогодні публікуємо для вас фірмовий рецепт паски від засновниці ТМ Щедрик – Ольги Юхимівни Рудомської. Паски печуться на велику родину,🤗 тому виходить до 20 штук (залежно від діаметру форм).

Інгредієнти:
– пакет молока ТМ Щедрик
– 400 г підсирного масла ТМ Щедрик
– 200 г олії
– 20 яєць
– до 3 кг борошна
– 200 г свіжих дріжджів
– 500 г родзинок
– цедра 2 лимонів
– 1 кг цукру
– 1 ст. л. солі
– 2 пакетики ванілі

Приготування:
1 кг цукру збити з 20 жовтками,🥚 вилити в миску для опари. Туди додати 400 г розігрітого масла, 200 г олії та 1 літру гарячого, щойно скип’яченого молока.🥛 Суміш вимішати і охолодити до 40 °С.🌡️ ⠀
Тоді ввести 200 г свіжих дріжджів, розтертих з ложкою цукру і додати 1 кг борошна. Добре вимішати і залишити сходити у мисці, накривши рушником на 1-1,5 години. Як тісто зійде, додати цедру, 🍋сіль, ваніль та запарені завчасно родзинки.☝🏻 ⠀
Місити тісто протягом 40 хв – години, поступово додаючи до 2 кг борошна. ⠀

Перед початком приготування помолитися, а замішуючи тісто, думати лише про хороше.🙏🏻❤️

Спробуйте і ви!
Купуйте продукти у мережі фірмових магазинів або замовляйте доставку додому через #доставка_Щедрик🚙📞

 

 

, , , , переглядів: 249

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *