Які найшкідливіші продукти після 40 років

Збір коштів на потреби армії України
29.09.2022

Які найшкідливіші продукти після 40 років

Як показує практика, після 40-50 років проблема схуднення стоїть люди особливо гостро. В результаті багато хто починає застосовувати небезпечні дієти замість того, щоб просто відмовитися від декількох найбільш шкідливих продуктів і жити спокійно. Такий нескладний метод допоможе не лише схуднути, а й підтримати здоров’я.

найшкідливіші продукти після 40 років

У віці після 40-50 років слід уникати насичених жирів. Вони можуть утримуватися в смажених продуктах, маргарині та спредах, кондитерських виробах, жирному м’ясі, фастфуді.

Важливо зменшити споживання цукру та солі. У першому випадку це не тільки десерти, а й усілякі магазинні напої, фруктові соки з доданим цукром, пластівці для сніданку.

Що стосується солі, то її надлишок перевантажує нирки, викликає набряки та підвищення артеріального тиску. Спробуйте застосовувати замість солі такі приправи як лимонний сік, цибульний та часниковий порошок, перець, сухі та свіжі трави.

Фахівці відзначають, що в основі раціону дорослої людини мають бути продукти рослинного походження – цільнозернові злаки, овочі, бобові, фрукти, горіхи, насіння, трави та спеції. При цьому риба, морепродукти, молочні продукти та птиця споживаються помірно, червоне м’ясо та солодощі допускаються зрідка.

Джерело: https://storinka.com.ua/

 

 

 

, переглядів: 207

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *