Желе з кефіру: рецепт від рівнянки

28.06.2018

Желе з кефіру: рецепт від рівнянки

Рівнянка Вікторія написала лист в редакцію, в якому поділилася секретом приготування смачного желе з кефіру. Читайте та зберігайте рецепт:

Не так давно в моїй родині зявився новий рецепт гарного смаколика. Затрати мізерні, щастя та радості моїх дітей не має меж. Рецепт не новий, але хочу поділитися із вами.

Записуйте!

25 гр. желатину

1 літр кефіру,бажано 2,5% жирності

цукор,ваніль (за смаком)

Поїхали. Заливаємо желатин холодної водою(можна півкружки), щоб трошки настоявся. В той час змішуємо цукор, ваніль, кефір. Я дуже люблю ваніль фірми Dr. Oetker. Далі розтоплюємо желатин на водяній бані,щоб повністю розтопився помішуємо постійно. Або можна і в мікрохвильвій. Кому як подобається. Вливаємо желатин струйкою у кефір. Потім ми вже готові розливати у форми або бокали.Також ви можете добавити какао, але тоді залиште половину маси. І десь через 20-25 хв. коли одна половина загусне, то іншу в яку ми добавили како збиваємо ще раз міксером та виливаємо у форму. Також для різноманіття кольору можна добавляти харчові барвники. Я рекомедую фрукти такі, як полуниця, ківі, банани, вишні, черешні.апельсини. А також добавити і в смаколик кусочки фруктів. Фантазуйте та насолоджуйтеся!

Jelly with strawberries and cream.

переглядів: 252

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *